Ben je van plan gevelwerken uit te voeren?
Bekijk gerust onze realisaties en laat je inspireren.

Contacteer ons voor vragen en hulp bij jouw project.

Kleine details zorgen voor de mooiste gevels!
*Binnenkort komen er nog meer referenties online

Kaat De Moerloose
Kaat De Moerloose
12. September, 2022.
Alleen maar goede ervaringen bij het werken met MaisonFinie. Elise en Matthias denken volop mee in het project. Ze zijn begripvol en empathisch. Vlotte realisatie en prima afwerking. Mijn huisje kreeg een facelift om ‘U’ tegen te zeggen. Ook het straatbeeld vaart er wel bij. Ik kan dus alleen maar in superlatieven spreken. Voor wie mogelijk net als ik klant wil worden, één raad : niet twijfelen maar DOEN!
Lisa Ramaut
Lisa Ramaut
18. Juli, 2022.
Masion Finie heeft onze luifel afgewerkt in betonlook crepie en het wij zijn enorm blij met het resultaat! De samenwerking was zeer aangenaam dankzij goede communicatie, professionaliteit en vlotte planning.
Marleen De Waele
Marleen De Waele
6. Juli, 2022.
Heel tevreden van Maison Finie, een goede opvolging tijdens de werken. Heel correcte afspraken en een goede samenwerking + op het einde een heel mooi resultaat.
maaike vermaercke
maaike vermaercke
6. Juli, 2022.
Prachtig resultaat
Nick Van Overbeke
Nick Van Overbeke
2. Juli, 2022.
We zijn heel tevreden van Maison Finie. De professionele aanpak en opvolging maakt duidelijk het verschil. Ze hebben samen met ons gezocht naar de beste oplossing om onze gevel te renoveren. Heel tevreden van het resultaat! Een aanrader!
Peter Geelen
Peter Geelen
1. Maart, 2022.
Snelle en degelijke uitvoering. Goede communicatie. Heel correct.
Laurie Van Der Auwera
Laurie Van Der Auwera
25. Februari, 2022.
Onze achtergevel laten bekleden met hout. Supermooi gedaan, alles tiptop in orde! Voor toekomstige werken aan ons huis kiezen wij zeker terug voor MaisonFinie!
Yourec Verschueren
Yourec Verschueren
29. December, 2021.
Uiterst professioneel en betrouwbaar bedrijf, van offerte tot uitvoering kan je rekenen op MaisonFinie. Een van de grootste troeven van dit bedrijf is hun oog voor kwaliteit! De stijl die ze bewandelen kom je tegen in hun advies, stijlvol, hedendaags en vakmanschap!
Emily Desmet
Emily Desmet
15. Oktober, 2021.
Heel duidelijke communicatie & topservice. Ik kan alleen maar aanraden om met deze firma samen te werken!
Karen Demeestere
Karen Demeestere
21. Mei, 2021.
Bedankt om onze mooie tuinmuren op te frissen . Elke dag voelen we ons op reis door jullie toedoen. Jullie zijn een echte aanrader om mee in zee te gaan !