Offerte aanvragen

Wilt u uw gevel mooier maken en gevelwerken laten uitvoeren? Dan bent u op de juiste pagina terechtgekomen! MaisonFinie tilt uw project graag naar een hoger niveau en dat doen we met stijl. Dat bewijzen onze realisaties een na een.

 

 

Bekijk onze realisaties: ze zeggen meer dan duizend woorden

Laat onze realisaties u inspireren.

Ons team van experts voert de gevelwerken niet alleen uit. Vaak slagen ze erin een extra flair aan uw ontwerp toe te voegen en het echt perfect te maken. MaisonFinie beschikt over de vaardigheden om uw gevel te onderscheiden van die van uw buren en iedereen werkelijk sprakeloos achter te laten.

Wij doen niet gewoon, wij doen buitengewoon. Bekijk onze successen uit het verleden en laat u inspireren. U ziet onze realisaties op het vlak van gevelbekleding zoals betonlook, gevelbepleistering – crepi, interior design, isoleren, kaleien en schilderen.

We vergeten nooit de kleine details want die maken écht het verschil. Wij besteden aandacht aan elk hoekje en gaatje om ervoor te zorgen dat uw gevel de mooiste en meest opvallende van de straat is.

Wilt u dat uw gevel meer dan op punt staat? Aarzel dan niet om ons te bellen op het nummer +32 (0)9 220 55 66, ons te mailen, of ons contactformulier in te vullen.

Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw project tot leven te brengen.

Houd uw ogen open voor meer referenties die binnenkort online komen.

Cliff Merayah
Cliff Merayah
25 Juli 2023
We deden een beroep op MaisonFinie om de gevel van onze woning onder handen te nemen. Al van het eerste gesprek voelden we dat we aan het juiste adres waren. De communicatie verliep heel erg vlot. Ook na de afwerking kunnen we terugkijken op een fijne samenwerking en een supergoeie service van MaisonFinie. Ook onze buren hebben ons al aangesproken over onze nieuwe gevel. Ik heb hen dan ook met veel plezier doorverwezen naar MaisonFinie. Nogmaals bedankt!
Ellen
Ellen
12 Juli 2023
Bij MaisonFinie kom je goed terecht. Ze leveren steeds prachtig werk! Veel passie, kennis en goede communicatie. 👍
Julie Bourguillioen
Julie Bourguillioen
12 Juli 2023
Prima communicatie, duidelijke offertes en correcte opvolging. Super samenwerking, een échte aanrader!
Charlotte D'haene
Charlotte D'haene
5 Juli 2023
We werkten samen met Maison Finie voor de crepi op onze achtergevel. Dit kleiner project werd super vlot uitgevoerd door Maison Finie. Eindresultaat is dan ook top! Wij zijn heel tevreden, zowel over de communicatie van begin tot einde, als over het eindresultaat!
Adriaan Suls
Adriaan Suls
2 December 2022
MaisonFinie heeft onze gevel in crepi geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat. Altijd correct en snel in de communicatie. Maakten ook geen problemen van extra requests en speelden kort op de bal bij onvoorziene omstandigheden.
Kaat De Moerloose
Kaat De Moerloose
12 September 2022
Alleen maar goede ervaringen bij het werken met MaisonFinie. Elise en Matthias denken volop mee in het project. Ze zijn begripvol en empathisch. Vlotte realisatie en prima afwerking. Mijn huisje kreeg een facelift om ‘U’ tegen te zeggen. Ook het straatbeeld vaart er wel bij. Ik kan dus alleen maar in superlatieven spreken. Voor wie mogelijk net als ik klant wil worden, één raad : niet twijfelen maar DOEN!
Lisa Ramaut
Lisa Ramaut
18 Juli 2022
Masion Finie heeft onze luifel afgewerkt in betonlook crepie en het wij zijn enorm blij met het resultaat! De samenwerking was zeer aangenaam dankzij goede communicatie, professionaliteit en vlotte planning.
Marleen De Waele
Marleen De Waele
6 Juli 2022
Heel tevreden van Maison Finie, een goede opvolging tijdens de werken. Heel correcte afspraken en een goede samenwerking + op het einde een heel mooi resultaat.
maaike vermaercke
maaike vermaercke
6 Juli 2022
Prachtig resultaat
Nick Van Overbeke
Nick Van Overbeke
2 Juli 2022
We zijn heel tevreden van Maison Finie. De professionele aanpak en opvolging maakt duidelijk het verschil. Ze hebben samen met ons gezocht naar de beste oplossing om onze gevel te renoveren. Heel tevreden van het resultaat! Een aanrader!