Offerte aanvragen

Ontdek onze verschillende soorten gevelbekleding

Isoleren - MaisonFinie - Verlijming van de isolatie - Caparol

Isoleren

Het isoleren van de gevel van buitenaf is de meest efficiënte isolatietechniek. U bespaart niet alleen op kosten, uw buitenmuur ziet er ook als nieuw uit. U kiest uw gevelbekleding volgens uw eigen smaak.

Wist u trouwens dat de premies op buitenmuurisolatie verdubbeld zijn in 2021?

En wist u dat esoleren de naam is voor het isoleren langs buiten?

Crepi - Gevelbepleistering - Afwerking is alles - MaisonFinie - Gent

Crepi gevelbekleding

Door het bepleisteren van de gevel zien uw buitenmuren er modern en tijdloos uit.

Deze bekleding is ook en betaalbare manier om uw gevel af te werken of te renoveren.

Kent u trouwens het verschil tussen crepi en de gevelpleister van nu?

Meldorfer steenstrips - MaisonFinie - gevelbekleding

Meldorfer gevelbekleding

Meldorfer steenstrips zijn een efficiënte gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw. MaisonFinie biedt deze dan ook overtuigd aan als alternatief voor de bakstenen steenstrips.

De ontwerpmogelijkheden zijn onbeperkt door het lichtgewicht en de flexibele inzetbaarheid. Deze minerale steenstrips bieden een duurzame buitenschil.

Gevelrenovatie - Steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding - strips

Steenstrips gevelbekleding

Steenstrips zijn dunnere versies van gevelstenen. Deze gevelbekleding creëert nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties. Uw woning wordt sterk opgewaardeerd en krijgt een unieke en statige uitstraling. Met ECO-steenstrips gaat u nog een ecologisch stapje verder.

Gevelrenovatie - Gevelbekleding - Kaleien - Kaleien vraagt veel vakkennis en precisiewerk.

Kaleien

Kaleien is veel meer dan een product. Het is een schildertechniek die veel vakkennis en precisie vraagt.

Kaleien beschermt uw muren niet alleen tegen allerlei weersinvloeden, het bezorgt uw woning ook veel charme en uitstraling.

Gevelrenovatie - Gevelbekleding - De gevel verven beschermt je gevel - Verf - Verven - MaisonFinie

Schilderen

Bij het schilderen gebruikt MaisonFinie uitsluitend kwaliteitsvolle verf. Dat maakt niet alleen de klus een pak aangenamer, het resultaat wordt ook veel mooier. Elke gevel kan worden geverfd, op voorwaarde dat u aandacht besteedt aan een aantal belangrijke punten. Zo dient u de ondergrond goed na te kijken omdat dat het eindresultaat bepaalt. Gevelbekleding van hoogstaande kwaliteit is onze specialisatie.

Waarom kiezen voor MaisonFinie voor diverse soorten gevelbekleding?

 

MaisonFinie is gespecialiseerd in – en zelfs gepassioneerd door – kwalitatief hoogstaande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van mogelijke gevelbekleding varieert enorm. Dat gaat van siliconenharspleister tot meldorfer en steenstrips.

Open communicatie naar u als klant, een volledige afwerking van A tot Z én een perfecte technische ondersteuning, dat is onze missie. Telkens opnieuw streven we naar een volledig afgewerkte woning.

We vinden het ontzettend belangrijk u als klant niet alleen te ondersteunen bij het esthetische aspect, maar u ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom scholen we onze adviseurs regelmatig bij op technisch en regelgevend gebied.

U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.