Meldorfer Steenstrips

Meldorfer steenstrips - gevelbekleding en isoleren - MaisonFinie

Geen klassieke steenstrips

 

Meldorfer steenstrips zijn een efficiënte buitenmuur oplossing voor renovatie en nieuwbouw. MaisonFinie biedt deze als alternatief voor de klassieke steenstrips. Vastgoed eigenaren en architecten kunnen deze steenstrips gebruiken om het traditionele uiterlijk van gebouwen op innovatieve manieren te beschermen en te herstellen. Op deze manier kan het stads- en plattelandslandschap zijn unieke persoonlijkheid behouden of herstellen.

De ontwerp mogelijkheden van Meldorfer steenstrips zijn eindeloos. Deze veelzijdigheid komt door de natuurlijke baksteen uitstraling, maar ook door het lichte gewicht en de flexibiliteit van de strip. De steenstrips zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en vormen een mooie en duurzame basis.

Waarom meldorfer steenstrips?

 

Naast sierpleister of klassieke steenstrips is ook deze gevelbekleding een goede keuze. Deze fijne, minerale steenstrips bestaan in verschillende maten, texturen en kleuren. De mogelijkheden qua ontwerp zijn hier bijna onbeperkt. Deze strips worden rechtstreeks op het isolatiesysteem verlijmd met een gelijmd of klassiek gevoegde afwerking. (geen plug nodig zoals bij de klassieke strip) Deze meldorfer steenstrips zijn licht in gewicht en flexibel inzetbaar.

Meldorfer steenstrips MaisonFinie
Meldorfer steenstrips bleek MaisonFinie

Veelzijdig

 

De meldorfer strips zijn verkrijgbaar in ieder formaat, tot 135 x 300mm. In elke kleurstelling en alle metselverbanden. Zowel de kleur en structuur van de steen is volledig zelf te bepalen, net als de kleur van de voegmortel. Ook kunnen er meldorfer steenstrips worden gemaakt op maat. Indien er een voorbeeld steen is kan deze nagemaakt worden. Op basis van een staal kan dan de definitieve keuze gemaakt worden.

Authentiek

 

Zowel bij de klassieke steenstrips(link) als de meldorfer steenstrips kan er een authentieke uitstraling worden gecreëerd. Het uitzicht van deze steenstrips is vrijwel niet te onderscheiden van conventionele bakstenen.

Licht en snelle verwerking

 

Doordat deze gevelbekleding nog vrijwel onbekend is bij de klant wordt deze meestal aangeraden door een adviseur van MaisonFinie. Dit kan bijvoorbeeld door het hoge gewicht van klassieke steenstrips, dat het onmogelijk is om steenstrips te gebruiken. Het lage gewicht van deze meldorfer is daarom doorslaggevend. Daarbij kan de plaatsing in één beweging gebeuren. Het plaatsen en voegen gebeurt meestal gelijktijdig.

Duurzaam

 

Zowel klassieke steenstrips als meldorfer strips zijn goed bestand tegen verschillende weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Daarnaast gaan meldorfer strips nog een stapje verder. Dankzij de robuuste materialen zijn de steenstrips ook zeer schokbestendig. Zelfs op de meest kwetsbare delen blijft uw gebouw jarenlang in topconditie. Omdat de meldorfer steenstrips erg sterk zijn en bijna niet vervuilen, zijn er langere onderhoudsintervallen bij deze keuze gevelbekleding.

Meldorfer steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding Gent
Gevelrenovatie met steenstrips - meldorfer steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding - Gent

Waarom MaisonFinie?

 

MaisonFinie is gespecialiseerd in het plaatsen van steenstrips al dan niet geïsoleerd. Dit kan voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van gevelbekleding varieert enorm. Dit gaat van meldorfer en klassieke steenstrips, kaleien tot gevelbepleistering-crepi. MaisonFinie werkt enkel en alleen met steenstrips van topkwaliteit.

Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het esthetische aspect. Daarnaast ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom worden onze adviseurs regelmatig bijgeschoold op technisch en regelgevend gebied. U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad