Gevelbekleding voor architecten

Bent u als architect op zoek naar een partner voor uw project?

Uw samenwerking met MaisonFinie zal succesvol zijn! Net als onze particuliere klanten kunt ook u op ons rekenen.

Gevelbepleistering, steenstrips of een andere gevelbekleding?

We zijn gepassioneerd door allerlei gevelwerken. Gevelbepleistering, crepi of steenstrips al dan niet met isolatie. Maar zeker ook schilderen en kaleien zijn werken die MaisonFinie voor zich neemt.

Om de beste garantie naar de klant te bieden werken we met hoogstaande producten zoals Caparol. Daarnaast focussen we ons op het ETICS systeem.

Wij zijn een betrouwbare partner die met u samenwerkt om de dromen van klanten waar te maken en elke samenwerking tot een mooi resultaat brengt.

Met onze jarenlange ervaring en kennis laten wij u graag kennismaken met de continu verbeterende methodes om de buitengevels te bekleden volgens de wensen van de klant.

 

Isolatie is hier altijd een meerwaarde en is niet meer weg te denken uit de gevelbekleding. We bespreken graag elk project met u en helpen u de beste oplossing op maat van uw klanten te overwegen.

Gevelbepleistering, steenstrips of een andere gevelbekleding?

Een samenwerking met MaisonFinie kent tal van voordelen. We sommen ze even voor u op.

Open communicatie

Het is belangrijk om dezelfde taal te spreken wanneer een project wordt verzorgd. Zo werkt MaisonFinie samen met u de details en tekeningen uit waar nodig. We zijn er dan ook van overtuigd dat een duidelijke en open communicatie leidt naar een prachtig resultaat.

Technische advies

We merken dat er vaak geen onderscheidt wordt gemaakt tussen het esthetische aspect en de technische mogelijkheden. Daarom overloopt MaisonFinie samen met u alle aspecten van de gevelbekleding; gevelbepleistering – crepi, steenstrips of een andere bekleding. Zo worden mogelijke valkuilen vermeden.

Volwaardige partner

We vinden het belangrijk dat u op ons kan rekenen, zo is MaisonFinie een erkende en volwaardige partner. Een voorbeeld daarvan is onze werkwijze met hoogstaande en ATG gecertificeerde isolatiesystemen en onze hechte band met onze nummer 1 leverancier, Caparol Belgium.

Afwerking van A tot Z

We voorzien elk project van A tot Z en vinden het dus belangrijk de ‘details’ te bekijken. Enkel zo kan een volledig afgesloten systeem gegarandeerd worden. Zo is het belangrijk om alles met de dakwerker of plaatser van de ramen voor de aanvang van de werken goed te bespreken. MaisonFinie overloopt alles samen met u zodat het project vlekkenloos verloopt.

Crepi - Gevelbepleistering - Siliconenharspleister - Prachtige afwerking - gevelbekleding

Voor welke architecten staan we klaar?

Zowel voor architecten van particuliere woningen als architecten voor grote bouwprojecten staat MaisonFinie klaar.

Ons bedrijf in gevelbekledingen is voor alle architecten de ideale partner om een gevelbepleistering – crepi, steenstrips, of andere gevelbekledingen uit te voeren.

Contacteer ons

Binnen onze relaties met al onze partners streven we keer op keer naar 100% tevredenheidsgarantie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over mogelijke samenwerking.