Offerte aanvragen

Gevelbekleding voor architecten

Bent u architect en op zoek naar een partner die zich ontfermt over alle soorten gevelbekleding? Dan hebben we goed nieuws voor u. MaisonFinie stelt zich graag voor als ideale partner gevelbekleding voor architecten. Wij kijken alvast uit naar een mooie samenwerking.

U mag ervan op aan dat onze samenwerking succesvol zal zijn. Net als onze particuliere klanten kunt u 100% rekenen op onze deskundigheid, passie voor kwaliteit en jarenlange ervaring.

Les Amis de MaisonFinie 2023

Registreer je als bevriend Architect / Aannemer

* indicates required

MaisonFinie is er voor architecten die gevelbekleding nodig hebben

Voor architecten die gevelbekleding, gevelbepleistering of crepi, steenstrips, meldorfers… nodig hebben – zonder of met isoleren – springen we graag in de bres. MaisonFinie wordt graag uw partner in gevelbekleding. We zijn gepassioneerd door alle soorten gevelwerken en nemen ook werken als schilderen en kaleien op onze schouders.

Om onze klanten de beste garantie te bieden werken we met hoogstaande producten als Caparol. Daarnaast focussen we ons op het ETICS-systeem.

MaisonFinie is de betrouwbare partner voor architecten. Wij werken nauw met u samen om de dromen van uw klanten waar te maken en brengen elke samenwerking tot een mooi resultaat.

We laten u graag kennismaken met de continu verbeterende methodes om de buitengevels te bekleden.

Isoleren is altijd een meerwaarde en niet meer weg te denken uit de wereld van gevelbekleding. We bespreken graag elk project met u en helpen u de beste oplossing op maat van uw klanten te overwegen.

Gevelbepleistering, steenstrips of een andere gevelbekleding nodig?

Een samenwerking met MaisonFinie kent tal van voordelen voor architecten. We sommen ze even voor u op.

Open communicatie

Het is belangrijk om dezelfde taal te spreken wanneer we samen een project verzorgen. Voor architecten werkt MaisonFinie alle details en tekeningen uit waar nodig. Duidelijke en open communicatie leidt tot een prachtig resultaat, daarvan zijn we overtuigd.

Technisch advies voor architecten

We merken dat er vaak geen onderscheid wordt gemaakt tussen het esthetische aspect en de technische mogelijkheden. MaisonFinie overloopt samen met u als architect alle aspecten van gevelbekleding: gevelbepleistering – crepi, steenstrips of een andere soort bekleding. Zo vermijden we mogelijke valkuilen.

Volwaardige partner voor architecten

Voor architecten hebben we één garantie: u kunt 100% op ons rekenen. Zo werken we met hoogstaande ATG gecertificeerde isolatiesystemen en onderhouden we een hechte band met onze nummer 1 leverancier, Caparol Belgium.

Afwerking van A tot Z

We voorzien elk project – ook en zeker die voor architecten – van A tot Z en vinden het belangrijk om werkelijk alle details te bekijken. Enkel op die manier kunnen we een volledig afgesloten systeem garanderen. Zo is het belangrijk om alles met de dakwerker of plaatser van de ramen en deuren voor de aanvang van de werken goed te bespreken zodat uw project vlekkeloos verloopt.

MaisonFinie wordt graag uw erkende en volwaardige partner.

Crepi - Gevelbepleistering - Siliconenharspleister - Prachtige afwerking - gevelbekleding. Ook perfecte samenwerking architecten.

Voor welke architecten staan we klaar?

Zowel voor architecten van particuliere woningen als architecten van grote bouwprojecten staat MaisonFinie klaar.

Ons bedrijf is voor u als architect de ideale partner om een gevelbepleistering – crepi, steenstrips of andere gevelbekledingen uit te voeren.

Contacteer ons

Binnen de relaties met al onze partners streven we keer op keer naar 100% tevredenheidsgarantie, en dat geldt uiteraard ook voor architecten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een mogelijke samenwerking tussen u als architect en ons bedrijf.