Offerte aanvragen

Over ons en onze missie

Waarvoor staat Maison Finie?

Wij maken mooie gevels!

 

Dat bereiken we door goed naar u te luisteren en onze voorstellen af te stemmen op uw wensen. Het is onze missie en ons doel om u een duidelijk beeld te geven van de geplande werkzaamheden, nog voordat we van start gaan.

 

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd waarop we moeten letten om een mooie gevel te creëren. Wij vragen altijd om vooraf betrokken te worden bij het (ver)bouwproces, zodat we effectief kunnen communiceren met andere aannemers. We denken aan de mensen die ramen, deuren of daken plaatsen. De manier waarop dak en ramen/deuren op de gevel aansluiten is immers enorm belangrijk voor de kwaliteit van uw gevel op lange termijn.

 

Wij begrijpen dat kleine details cruciaal zijn om een mooi geheel te creëren dat nog jaren meegaat. Daarom besteden we aandacht aan elk detail, hoe klein dat ook is.

Bouwvrouwen MaisonFinie one team, gevelbekleding
over ons MaisonFinie
Bouwvrouwen MaisonFinie
Onze jongens op de werf MaisonFinie gevelbepleistering
one team MaisonFinie
Jongens op de werf gevelbepleistering crepi
Onze Missie - gevelwerken - buitengevelisolatie - MaisonFinie

Open communicatie

Volledige open communicatie naar u als klant is in onze missie één van de belangrijkste doelstellingen. Dat gaat van betalingsinformatie tot de planning van het project.

Wanneer we uw gevel bekleden zijn we uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. MaisonFinie houdt u zo goed mogelijk op de hoogte van de kleinste verandering in de planning. Dat zorgt voor een rustig gevoel doorheen het bouwproject.

Afwerking van A tot Z

Gevelbekleding gaat niet enkel over de gevel, ook de afwerking maakt een groot verschil. Met een goede afwerking voorkomt u problemen als afbladdering, scheurvorming en zwarte strepen.

MaisonFinie streeft keer op keer naar een volledig afgewerkte woning. We werken elke gevel af van A tot Z. We gebruiken daarbij uitsluitend producten van topkwaliteit, gekeurd binnen het Belgische klimaat.

Technische ondersteuning is ook deel van onze missie

We vinden het ontzettend belangrijk om u als klant te ondersteunen bij het esthetische aspect. U informeren over de technische mogelijkheden van de gevelbekleding is ook één van de taken die we graag én deskundig op ons nemen.

Daarom scholen we onze adviseurs regelmatig bij op technisch en regelgevend gebied. U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Gevelbekleding regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Het hoofdkantoor van MaisonFinie is gelegen in het Gentse. We focussen ons voor onze gevelbekleding dus op regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onze gevelbekleding omvat crepi – gevelbepleistering, schilderen, kaleien, steenstrips en meldorfer steenstrips, al dan niet geïsoleerd.

Zoals hierboven al beschreven vinden we transparantie naar u als klant ontzettend belangrijk. Hieronder kunt u onze aanpak bekijken.

Aanpak MaisonFinie
Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad
Click or drag a file to this area to upload.