Over ons

Waarvoor staat Maison Finie?

Wij gaan voor de mooiste gevels!

Door te luisteren naar uw wensen en deze in een voorstel te gieten op maat van uw project. Met de persoonlijke toelichting van dit voorstel willen we ervoor zorgen dat u als (ver)bouwer op voorhand al een duidelijk zicht heeft op de geplande werken.
Door onze jarenlange ervaring weten we ook als geen ander waar we op moeten letten om een mooie gevel te creëren. We vragen dan ook steeds om tijdig in het (ver)bouwproces betrokken te worden.

Zo kunnen we met de andere aannemer(s) communiceren die aansluitende werken uitvoeren, zoals het plaatsen van ramen en deuren of dak.
De manier waarop dak en ramen/deuren op de gevel aansluiten is enorm belangrijk voor de kwaliteit van uw gevel op lange termijn. Alleen zo wordt een mooi geheel gecreëerd waar u nog jaren van kan genieten.

Kleine details zorgen voor de mooiste gevels!

Elise Dewilde - MaisonFinie gevels

“Liever maquettes maken dan met poppen spelen”

Elise heeft International Economic Studies gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en volgde daarna nog programma’s aan de universiteit van Barcelona en de KU Leuven. Naast de interesse in economie en ondernemen speelde de passie voor bouw al altijd. Van kleins af aan maakte Elise liever maquettes dan met de poppen te spelen. Zo al vroeg ontstond haar passie voor (ge)bouwen.

Elise is een eerlijk een open persoon en vindt transparantie en correctheid uiterst belangrijk. Ze staat ervoor gekend om zich ongeremd in nieuwe avonturen te storten en zich 200% te geven.

 

Binnen MaisonFinie neemt zij o.a. de marketing, planning en werfcontrole voor haar rekening. Daarnaast kan je bij haar terecht voor allerlei vragen op administratief vlak. Zo gaat ze samen met jou op zoek naar mogelijke premies en subsidies voor jouw project.

“De kleinste details maken de mooiste gevels”

Ook Matthias was van kleins af aan al gepassioneerd door bouwen en techniek. In de garage stond naast de grote werkbank van papa ook een kleine kinderwerkbank voor hem, zodat ze in hun vrij tijd samen konden knutselen.

Als kind kon hij ook genieten van werfbezoeken en het lezen van bouw-gerelateerde brochures. Hij kwam hierdoor al snel in contact met “de bouw”.

Zijn eerste concrete ervaring deed hij op bij houtskeletbouw, waar hij in aanraking kwam met alles dat bij het bouwen van een houtskeletwoning komt kijken. Later specialiseerde hij zich meer en meer in gevels en gevelbekledingen in de traditionele- en houtskeletbouw.

 

Matthias zet graag de puntjes op de i en vindt duidelijke afspraken op voorhand enorm belangrijk. Daarom maakt hij bij MaisonFinie de offertes op maat van elk project. Hij denkt hierbij graag mee met de klant.

Matthias Geelen MaisonFinie
Eddie MaisonFinie

“Woef Woef”

Eddie is onze trouwe viervoeter. Hij waakt graag over het terrein. En als hij niet waakt, ligt hij ook wel graag in zijn mand. Soms gaat Eddie ook wel eens mee naar de werven.

Eddie werd door ons gevonden nadat hij werd achtergelaten door zijn vorige baasje. Hierdoor was hij in het begin enorm schuw. Deze schade haalt hij nu in door enorm aanhankelijk te zijn en zelfs te vragen naar knuffels. Hij zorgt er zo voor dat zijn collega’s tussen de drukte door ook genoeg tijd hebben om te ontspannen.

Onze Missie - gevelwerken - buitengevelisolatie - MaisonFinie

Open communicatie

Volledige open communicatie naar de klant is één van ons belangrijkste doelstellingen. Dit gaat van betalingsinformatie tot de planning van het project.

Gevelbekleding is afhankelijk van de weersomstandigheden maar toch houdt MaisonFinie de klant zo goed mogelijk op de hoogte van de minste verandering in planning. Dit zorgt voor een rustig gevoel bij de klant doorheen het bouwproject.

Afwerking van A tot Z

Gevelbekleding gaat niet enkel over de gevel maar ook de afwerking maakt een groot verschil. Zo kan je problemen voorkomen zoals afbladdering, scheurvorming en zwarte strepen.

Daarnaast streven we keer op keer naar een volledig afgewerkte woning. MaisonFinie werkt elke gevel af van A tot Z. Er worden enkel producten van  topkwaliteit gebruikt, gekeurd binnen het Belgische klimaat.

Technische ondersteuning

Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het esthetische aspect. Daarnaast is het informeren over de technische mogelijkheden van de gevelbekleding ook één van onze taken.

Daarom worden onze adviseurs regelmatig bijgeschoold op technisch en regelgevend gebied. U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Gevelbekleding regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Het hoofdkantoor van MaisonFinie is gelegen in het Gentse. Vandaar is onze focus gevelbekleding regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Dit gaat van crepi – gevelbepleistering, schilderen, kaleien, steenstrips en meldorfer steenstrips, al dan niet geïsoleerd. Zoals hierboven reeds beschreven vinden we transparantie naar de klant toe ontzettend belangrijk. Hieronder kunt u onze volledige aanpak bekijken.

Aanpak MaisonFinie
Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad