Offerte aanvragen

Wat is een Carbon Partner

Het aanbrengen van thermische gevelisolatiesystemen is werk voor vaklui, waarbij ervaring, oog voor detail en het gebruiken van uitstekende systemen bepalend zijn voor een perfect eindresultaat.

Caparol DAW Belgium is fabrikant van thermische gevelisolatiesystemen en hecht het grootste belang om samen te werken met partners die deze mening delen en deze dag na dag in de praktijk willen omzetten.

Na een proefperiode gecombineerd met controle en opleidingen op de werf hebben we in februari 24 het kwaliteitslabel ontvangen voor 24 maanden. Dit label wordt periodiek geëvalueerd.

Carbon Partner 2024

carbon partner maisonfinie

Onze voordelen in één oogopslag

  • Exclusieve samenwerking met een sterke internationale partner
  • Onze werknemers worden regelmatig bijgeschoold
  • We blijven als eerste op de hoogte van nieuwigheden
Crepi, gevelbekleding

Waarom een Carbon Partner?

Als Caparol Carbon Partner schatten we de situatie in met oog voor detail. Het perfecte eindresultaat primeert. Caparol staat ons bij met raad en daad.

De moderne consument is veeleisend en dat is terecht. Met het team van Caparol rond ons, kan hij van bij het begin rekenen op een stroom van duidelijke en eerlijke informatie. Vragen omtrent kleur, afwerkingsdetails, onderhoud… zijn eenvoudig te beantwoorden als iedere betrokkene het systeem van binnen en van buiten kent. Ook voor kleur- en materiaaladvies kan de eindklant rekenen op ons als Carbon Partner en het ganse netwerk.

We merken dat er vaak geen onderscheid wordt gemaakt tussen het esthetische aspect en de technische mogelijkheden. MaisonFinie overloopt samen met u als architect alle aspecten van gevelbekleding: gevelbepleistering – crepi, steenstrips of een andere soort bekleding. Zo vermijden we mogelijke valkuilen.

Ondersteuning naar klanten

Wij staan er dus niet alleen voor. Als één van de grootste internationale specialisten in de branche, biedt Caparol ons alle mogelijke ondersteuning en dit via verschillende kanalen:

  • Brochures: er zijn overzichtelijke brochures voor particulieren, architecten…
  • Isolerenmetcaparol.be biedt digitale informatie voor particulieren met een handige besparingscalculator
  • Porfolio.caparol.be is een visueel platform gevuld met gerealiseerde projecten

Groothandel: Voor thermische gevelisolatiesystemen kan de Carbon Partner terecht bij de gespecialiseerde Caparol groothandel. Op het gebied van productkennis, voorraad, kleurenservice, leveringen al dan niet op de werf, technisch en kleuradvies onderscheidt een Caparol Partner Dealer zich van andere aanbieders. En dit aan scherpe voorwaarden.

Crepi

Zowel voor architecten, aannemers als particulieren staat MaisonFinie klaar.

Ons bedrijf is voor u als de ideale partner om een gevelbepleistering – crepi, steenstrips of andere gevelbekledingen uit te voeren.

Contacteer ons

Binnen de relaties met al onze partners streven we keer op keer naar 100% tevredenheidsgarantie, en dat geldt uiteraard ook voor architecten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een mogelijke samenwerking tussen u als architect en ons bedrijf.