Offerte aanvragen

Filigrano gevelbekleding

Waarom zou u kiezen voor Filigrano gevelbekleding?

Heb je het net als MaisonFinie graag ander? Dan kies je toch voor iets speciaals? Naast de gekende korrel sierpleister of crepi bestaan er tal van andere afwerkingen. Waarom een keer niet kiezen voor een Filigrano gevelbekleding?

Het effect is fantastisch mooi indien gebruikt als accentmuur of dergelijke.

 

Filigrano gevelbekleding MaisonFinie

Andere optie: Rustico gevelbekleding

Bent u klaar voor een gamechanger in de wereld van sierpleister? Wenst u een unieke, gestructureerde look die de concurrentie in het stof doet verdwijnen? Dan vindt u vast en zeker uw gading in de Rustico gevelbekleding.

Met Rustico gevelbekleding zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt een look creëren die echt uniek is en nog nooit eerder op de markt is vertoond. En het beste deel? Het is niet zomaar mooi. Rustico gevelbekleding is gemaakt om lang mee te gaan. De coating van ThermoSan NQG zorgt voor een schone gevel en kleurstabiliteit, en dat voor heel veel komende jaren.

Neemt u geen genoegen met saaie muren? Ga dan voor Rustico en maak een statement.

Rustico gevelbekleding - MaisonFinie

Waarom MaisonFinie?

 

MaisonFinie is gespecialiseerd in – en zelfs gepassioneerd door – kwalitatief hoogstaande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van mogelijke gevelbekleding varieert enorm. Dat gaat van siliconenharspleister tot meldorfer en steenstrips.

Open communicatie naar u als klant, een volledige afwerking van A tot Z én een perfecte technische ondersteuning, dat is onze missie. Telkens opnieuw streven we naar een volledig afgewerkte woning.

We vinden het ontzettend belangrijk u als klant niet alleen te ondersteunen bij het esthetische aspect, maar u ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom scholen we onze adviseurs regelmatig bij op technisch en regelgevend gebied.

U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad
Click or drag a file to this area to upload.