Offerte aanvragen

Meldorfer Steenstrips

Meldorfer steenstrips - gevelbekleding en isoleren - MaisonFinie

Meldorfer steenstrips zijn geen klassieke steenstrips.

Ze zijn een efficiënte buitenmuuroplossing voor renovatie en nieuwbouw. MaisonFinie biedt ze aan als alternatief voor de klassieke steenstrips. Vastgoedeigenaren en architecten kunnen deze steenstrips gebruiken om het traditionele uiterlijk van gebouwen op een innovatieve manier te beschermen en te herstellen. Het stads- en plattelandslandschap kan zo zijn unieke persoonlijkheid behouden of herstellen.

Hun ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Deze veelzijdigheid komt door de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook door het lichte gewicht en de flexibiliteit van de strip.

De steenstrips zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en vormen een mooie en duurzame basis.

Waarom meldorfer steenstrips?

 

Naast sierpleister of klassieke steenstrips is ook dit type gevelbekleding een heel goede keuze. Meldorfers zijn fijne, minerale steenstrips die in verschillende maten, texturen en kleuren bestaan. De mogelijkheden qua ontwerp zijn nagenoeg onbeperkt.

We verlijmen de strips rechtstreeks op het isolatiesysteem met een gelijmde of klassiek gevoegde afwerking. We hebben geen plug nodig zoals het geval is bij de klassieke strip. De meldorfer steenstrips zijn licht in gewicht en flexibel inzetbaar.

Meldorfer steenstrips MaisonFinie
Meldorfer steenstrips bleek MaisonFinie

Meldorfer strips zijn enorm veelzijdig

 

De meldorfer strips zijn verkrijgbaar in elk formaat, tot 135 x 300 mm, in elke kleurstelling en in alle metselverbanden. U bepaalt zowel de kleur en structuur van de steen als de kleur van de voegmortel volledig zelf.

De steenstrips kunnen we op maat laten maken, eventueel op basis van een voorbeeldsteen. Op basis van een staal maakt u dan uw definitieve keuze.

Authentiek

 

Zowel de klassieke steenstrips als de meldorfer steenstrips hebben een authentieke uitstraling. Het uitzicht van deze steenstrips is vrijwel niet te onderscheiden van conventionele bakstenen.

Licht en snelle verwerking

Omdat deze gevelbekleding nog niet zo bekend is, worden de meldorfer steenstrips vaak door een van onze adviseurs aangeraden. Soms is het onmogelijk om klassieke steenstrips te gebruiken omdat ze te zwaar zijn. In dat geval kan het lage gewicht van de meldorfer steenstrips een voordeel zijn.

De plaatsing én het voegen gebeurt trouwens meestal gelijktijdig en zelfs in één beweging.

Duurzaam

 

Zowel klassieke steenstrips als meldorfer steenstrips zijn goed bestand tegen verschillende weersinvloeden en grote temperatuurverschillen.

Meldorfer steenstrips gaan echter nog een stapje verder. Dankzij de robuuste materialen zijn ze zeer schokbestendig. Zelfs op de meest kwetsbare delen blijft uw gebouw jarenlang in topconditie.

Omdat de meldorfer steenstrips erg sterk zijn en bijna niet vuil worden hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig.

Meldorfer steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding Gent
Gevelrenovatie met steenstrips - meldorfer steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding - Gent

Waarom MaisonFinie?

 

MaisonFinie is gespecialiseerd in – en zelfs gepassioneerd door – kwalitatief hoogstaande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van mogelijke gevelbekleding varieert enorm. Dat gaat van siliconenharspleister tot meldorfer en steenstrips.

Open communicatie naar u als klant, een volledige afwerking van A tot Z én een perfecte technische ondersteuning, dat is onze missie. Telkens opnieuw streven we naar een volledig afgewerkte woning.

We vinden het ontzettend belangrijk u als klant niet alleen te ondersteunen bij het esthetische aspect, maar u ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom scholen we onze adviseurs regelmatig bij op technisch en regelgevend gebied.

U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad
Click or drag a file to this area to upload.