Offerte aanvragen

Steenlook gevelbekleding

steenlook gevelbekleding isolatie gevelisolatie

Wilt u isoleren, maar gaat uw hart uit naar een kaleilook? Dan is deze steenlook gevelbekleding de ideale oplossing.

 

Bij dit type gevelbekleding hanteren we de opbouw van de klassieke sierpleister – ook wel crepi genoemd. Het uitzicht is het enige verschil.

Plaatsing van steenlook gevelbekleding

De werkwijze voor het plaatsen van steenlook gevelbekleding gaat als volgt. Eerst wordt er een buitengevelisolatiesysteem met EPS (geëxpandeerd polystyreen) geplaatst. Dit systeem zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en vormt de basis waarop de volgende lagen worden aangebracht. Vervolgens wordt er een wapeningsnet in segmentering geplaatst, wat de stabiliteit en stevigheid van de gevelbekleding vergroot. Hierop komt een structuurlaag, waarin de stenen manueel worden ingetrokken. Deze methode zorgt voor een naadloze kalei afwerking die eruitziet als een traditionele stenen muur.

Vele voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van steenlook gevelbekleding is dat het veel goedkoper is dan echte steenstrips, terwijl het toch hetzelfde rustieke en charmante uiterlijk geeft aan een woning.

Daarnaast is het onderhoud van steenlook gevelbekleding een groot voordeel. Het onderhoud is vergelijkbaar met dat van een gevel met een geschilderde eindlaag, wat betekent dat het weinig inspanning en kosten met zich meebrengt. Dit maakt steenlook niet alleen een kostenefficiënte, maar ook een praktische keuze voor de bouwheer die een mooie en onderhoudsvriendelijke gevel willen.

steenlook gevelbekleding
gevelbekleding, steenlook
Steenlook, detail, gevelbekleding
Steenlook gevelbekleding isolatie MaisonFinie
Steenlook gevelbekleding isolatie MaisonFinie
Steenlook sierpleister Maisonfinie gevelbekleding

Waarom MaisonFinie?

 

MaisonFinie is gespecialiseerd in – en zelfs gepassioneerd door – kwalitatief hoogstaande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van mogelijke gevelbekleding varieert enorm. Dat gaat van siliconenharspleister tot meldorfer en steenstrips.

Open communicatie naar u als klant, een volledige afwerking van A tot Z én een perfecte technische ondersteuning, dat is onze missie. Telkens opnieuw streven we naar een volledig afgewerkte woning.

We vinden het ontzettend belangrijk u als klant niet alleen te ondersteunen bij het esthetische aspect, maar u ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom scholen we onze adviseurs regelmatig bij op technisch en regelgevend gebied.

U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.

Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad
Click or drag a file to this area to upload.