Offerte aanvragen

Het ProAttika Systeem: Naadloze en Waterdichte Overgang van Dak naar Gevel

Het ProAttika systeem, bestaande uit een voorgevormde EPS-isolatieblok en het ProAttika profiel, biedt prachtige oplossingen voor gevels met een verdoken dakrand. Dit systeem zorgt voor een perfecte naadloze en waterdichte overgang van de gevel naar het dak.

Valkuilen bij Plaatsing Pro Attika

Het is cruciaal dat er voldoende communicatie is tussen de aannemer en de dakwerker. Alleen op deze manier kan het resultaat perfect worden afgewerkt en kunnen we spreken van een prachtige realisatie.

Met MaisonFinie legt de nadruk op communicatie voor een perfect eindresultaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

pro attika verdoken dakrand MaisonFinie
ProAttika Systeem
ProAttika Systeem

Voordelen van Pro Attika Systeem

  • Voor minimalistische architectuur: Het systeem is ideaal voor gebouwen met strakke en minimalistische architectuur, waarbij de dakrand subtiel in de gevel moet worden geïntegreerd.
  • Toepasbaar op het gevelisolatiesysteem die MaisonFinie hanteert waardoor de gehele gebouwschil thermisch wordt ingepakt.
  • Afwerkingsmogelijkheden: Het systeem biedt diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals sierpleister, betonlook, steenstrippen en meldorfer. Hierdoor kan de gevel volledig naar wens worden afgewerkt.
  • Bestand tegen weer en wind zonder afloopstrepen: Dankzij de perfecte aansluiting tussen de gevel en het dak, is het ProAttika systeem bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor blijft de gevel er altijd mooi uitzien, zonder lelijke afloopstrepen.