Offerte aanvragen

Onze aanpak

We vinden het belangrijk om u als bouwheer voldoende te informeren en u bij te staan tijdens de werken. Onze aanpak begint met een plaatsbezoek, daar bekijken en bespreken we alles samen met u. Vervolgens maken we binnen de 2 weken een gedetailleerde offerte op maat. We lichten die persoonlijk aan u toe om er zeker van te zijn dat alles voor u duidelijk is.

1. Plaatsbezoek als eerste etappe

Opmeting plaatsbezoek - MaisonFinie - Gevelbekleding - Oost-vlaanderen, overzicht premies

Onze aanpak begint met het eerste contact via telefoon, e-mail, website of sociale media. Vervolgens plannen we een bezoek bij u ter plaatse.

Tijdens dit bezoek doen de adviseurs van MaisonFinie allerlei metingen en bestuderen ze de technische aspecten van de buitenmuur. Daarna nemen ze de nodige tijd om al uw wensen en alle mogelijkheden daartoe te bespreken.

2. Bespreking

Bespreking van de gevelwerken - Onze aanpak - MaisonFinie

Maximaal 2 weken na het plaatsbezoek heeft de adviseur van MaisonFinie uw vrijblijvende offerte klaar.

Weet dat gevelbekleding een vrij complexe materie is. We willen u als klant daarom zo goed mogelijk informeren. Onze adviseur doet dit via videocall, telefoon of hij komt de offerte bij u ter plaatse persoonlijk toelichten.

Vervolgens neemt u rustig de tijd om de offerte volledig te bekijken. Hebt u daarna nog bedenkingen, dan leggen we een eventuele tweede of derde bespreking vast. Goede communicatie vinden we uiterst belangrijk.

3. Ook samenwerking is een belangrijk onderdeel van onze aanpak

Samenwerking - Offerte - Gevelbekleding - MaisonFinie - Oost-Vlaanderen

We vinden het uiterst belangrijk om volledig transparant te zijn naar u als klant. De adviseur van MaisonFinie past de offerte aan tot die volledig voldoet aan uw wensen. We maken het volledige dossier in orde zodra er vertrouwen en een akkoord is.

Ook bespreken we de aansluitende werken en geven we contactgegevens door zodat we alle werken perfect op elkaar kunnen afstemmen.

4. Aanvang werken

Aanvang van werken - MaisonFinie - Gevelwerken

We plannen uw project in en bezorgen u de timing per mail, samen met uw voorschotfactuur. Nadat u de voorschotfactuur hebt betaald, wordt de planning van het project definitief. Vindt u de planning niet terug? Aarzel dan niet om MaisonFinie te contacteren per mail of via telefoon: 32 (0)9 220 55 66.

Zodra de geplande maand dichterbij komt brengt onze coördinator u op de hoogte van de concrete startdatum. Weet dat de werkzaamheden aan een buitenmuur onderhevig zijn aan weersomstandigheden. Dank om hier begrip voor te hebben.

Vink aan wat van toepassing is
Straat en huisnummer
Postcode en stad
Click or drag a file to this area to upload.