Offerte aanvragen

Beton en isoleren, het kan!

Bij dit project te Wemmel had de bouwheer een combinatie van oud en nieuw voor ogen. Zo kozen ze voor een kalei in combinatie met een nieuwe aanbouw. met de huidige normen en energieprijzen is het zeker aangewezen om goed te isoleren dus kozen ze voor een buitenegevelisolatiesysteem.

De vloer van de nieuwe constructie is volledig gegoten beton dus vandaar dat ze bovenaan ook een beton imitatie wilden. De authetico betonlook werd gekozen en dit met groot succes.

Is dit echte beton of niet?

Na het plaatsen van de isolatie werd de betonlook gevelbekleding geplaatst. Zoals je kan zien op de foto is er weinig verschil tussen de vloer en plafond. De vrouw vertelde ons ” ik vind de betonlook zelfs mooier dan de echte beton“. Dat was voor ons het beste compliment die we konden krijgen. De vloerplaat was volledig in beton, vandaar de vergelijking.

Betonlook kan je kiezen in verschillende tinten en structuren zo bestaat ook de Accento betonlook wilden de houwheer de combinatie van oude kalei gevel en strakke blok combineren.

Zo kozen ze ervoor om hun aanbouw volledig te isoleren en te bekleden. Aangezien ze betonconstructies enorm mooi vinden kozen ze voor onze authentico betonlook.

Zo hebben ze het voordeel van de isolatie maar ziet het er net beton uit. De isolatie werd volledig geplugd en daarna voorzien van deze unieke afwerking.

We hebben ontzettend genoten van dit project en de mooie woorden van de bouwheer.

Uitvoering

  • Authentico Betonlook gevelbekleding
  • Kleur bekleding: Jura 45