Offerte aanvragen

Reconstructie van de oude gevel

Deze woning in Gent werd onlangs afgewerkt met een moderne twist. De bouwheer koos namelijk voor de trendy betonlook als afwerking. Met behulp van de “Autentico” techniek kan men nu genieten van een afwerking die eruitziet als echt beton. Deze hippe look biedt tevens veel creatieve vrijheid op het gebied van kleur en structuur.

Daarnaast is het een reconstructie van de oude gevel. De bestaande cementering werd volledig afgekapt en daarna werd de Authentico betonlook geplaatst. Zo komt de gevel op dezelfde plaats als de vorige. De oude dorpels werden afgeschuurd. Zo werden ook de oude voegen nagebootst en creëert dit een mooi straatbeeld.

De Voordelen van de Betonlook Afwerking

Dankzij de keuze voor de betonlook zijn er talrijke voordelen te benoemen voor deze woning in Gent:

  • Een moderne en eigentijdse uitstraling: Deze look geeft de woning direct een hedendaagse uitstraling, waardoor het perfect past bij de huidige interieur trends.
  • Creatieve vrijheid bij kleur en structuur: Met behulp van de “Autentico” techniek is het mogelijk om verschillende kleuren en structuren toe te passen op het betonoppervlak.
  • Duurzaamheid en onderhoudsgemak: Betonlook afwerking is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Een Trend die Blijft

De betonlook trend blijft onverminderd populair. Steeds meer woningeigenaren kiezen voor deze moderne afwerkingsoptie vanwege de vele voordelen die het biedt. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, deze look past perfect bij zowel moderne als industriële interieurstijlen.

Deze woning in Gent met zijn betonlook afwerking is een uitstekend voorbeeld van hoe de “Autentico” techniek kan zorgen voor een trendy en eigentijds interieur. Met deze techniek kunnen muren worden getransformeerd tot echte blikvangers, die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn.

Kies ook voor de trendy betonlook afwerking in uw woning en geniet van de moderne uitstraling, creatieve vrijheid en duurzaamheid die deze stijl met zich meebrengt!

Uitvoering

  • Betonlook
  • Techniek: Authentico
  • Kleur: Ginster15
  • Architect Kurt Desoete