Offerte aanvragen

Rode steenstrips, rode voeg aan buitenmuur

In Gentbrugge hebben wij onlangs renovatiewerken uitgevoerd aan de buitengevel van een rijwoning. Deze werkzaamheden resulteerden in een prachtig eindresultaat. Een belangrijk onderdeel van de renovatie was het bevestigen van steenstrips op de buitenmuur. De steenstrips werden zorgvuldig geplaatst, waarbij ze beneden verticaal en bovenaan horizontaal werden gericht.

Het gebruik van steenstrips biedt talloze voordelen voor de buitengevelrenovatie. Ze zien er niet alleen esthetisch aantrekkelijk uit, maar bieden ook bescherming tegen weersinvloeden en veroudering. Door het plaatsen van steenstrips krijgt de gevel een nieuwe en frisse uitstraling, waardoor de woning er weer als nieuw uitziet.

Tijdens dit renovatieproject is er ook aandacht besteed aan isolatie. Er werd gebruik gemaakt van 14 cm EPS (Expanded Polystyrene) om de buitengevel te isoleren. Deze isolatielaag zorgt voor een vermindering van het energieverbruik en een verbetering van het wooncomfort.

De combinatie van steenstrips en isolatie zorgt voor een duurzame oplossing bij het renoveren van buitengevels. De steenstrips aan de buitenmuur bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar dragen ook bij aan het energiezuinig maken van de woning.

Voordelen van steenstrips voor de buitenmuur

  1. Duurzaamheid: Steenstrips zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor u jarenlang kunt genieten van een prachtige gevel.
  2. Isolatie: Steenstrips bieden ook isolerende eigenschappen. Ze kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in uw woning, waardoor u energie kunt besparen op verwarming en koeling.
  3. Onderhoudsgemak: Steenstrips vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en behouden hun kleur en structuur gedurende lange tijd.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor renovatiewerken aan uw buitengevel, dan kunt u rekenen op onze expertise en ervaring. Wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw renovatieproject, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen zoals steenstrips en isolatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het renoveren van uw buitengevel met behulp van steenstrips.

Architect Jens Van Zele

Uitvoering

  • Steenstrips: Frederik Eco Vandersanden
  • Isolatie: 18 cm EPS
  • EPS 0,031