Offerte aanvragen

Gerenoveerde buitengevel te Nazareth

In Nazareth hebben we recentelijk een uiterst succesvol project voltooid waarbij de renovatie van een gebouwgevel centraal stond door de buitengevel te bekleden met een crepi structuurlaag. Het primaire doel van deze onderneming was om de buitenmuur te voorzien van nieuwe isolatie en vervolgens te bekleden met een duurzame Crepi structuurlaag, met verbluffende resultaten tot gevolg.

Om de buitenmuur te isoleren, hebben we bewust gekozen voor hoogwaardig materiaal: een laag van 14 centimeter EPS (geëxpandeerd polystyreen). Dit isolatiemateriaal staat bekend om zijn thermische eigenschappen, wat bijdraagt aan aanzienlijke energiebesparingen in het gebouw. Dankzij deze isolatie wordt warmteverlies tot een minimum beperkt, wat de algehele energie-efficiëntie aanzienlijk verbetert.

Nadat de isolatielaag zorgvuldig was aangebracht, hebben we de kroon op het werk gezet met een Crepi structuurlaag. Crepi, ook wel bekend als gevelbepleistering, is een populaire keuze bij renovaties. Het biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden en schade, maar geeft uw woning ook een moderne en verzorgde uitstraling. Door te kiezen voor een crepistructuurlaag, kunt u uw gevel een unieke textuur geven die past bij uw persoonlijke smaak. Een bijkomend voordeel van gevelbepleistering is de isolerende werking.

Dankzij het gebruik van hypermoderne technieken en materialen van topkwaliteit hebben we deze gevelrenovatie in Nazareth tot een ongekend succes gebracht. Het gebouw heeft nu niet alleen een vernieuwde uitstraling, maar is tevens veel beter geïsoleerd en beschermd tegen de elementen. De bewoners kunnen nu genieten van verbeterd comfort en lagere energiekosten. Het is een bewijs dat investeren in kwaliteit en duurzaamheid altijd loont.

Wilt u uw woning renoveren en de buitengevel bekleden met een crepi structuurlaag? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Onze ervaren specialisten zullen ervoor zorgen dat de crepi op uw gevel vakkundig wordt aangebracht, met oog voor detail en duurzaamheid. We werken met hoogwaardige materialen en volgen de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw gevelbepleistering lang meegaat en er altijd mooi uitziet.

Indien u interesse heeft in gevelbepleistering of isolatie voor uw woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Wij streven ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen en u te helpen bij het realiseren van de renovatie van uw dromen.

Architect Tim Gheysen

Uitvoering

  • Siliconenharspleister 1,5 mm
  • Kleurbekleding: 9001
  • Isolatie: 14cm EPS
  • Plint : Alu03 grenietpleister