Offerte aanvragen

Buitengevel bekleden met kaleistructuur succesvol afgerond

Onlangs werd er in Zelzate een opmerkelijk project afgerond waarbij onze ervaren uitvoerders de buitengevel hebben bekleed met een prachtige kalei structuurlaag van een woning. Dit project toont het belang en de voordelen van het bekleden van buitengevel met deze unieke techniek.

De kracht van buitengevel bekleden met kaleistructuur

Uw buitengevel bekleden met een kaleistructuur is een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing om de uitstraling en bescherming van een gebouw te verbeteren. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap kunnen wij garanderen dat de gevel er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Bij dit specifieke project in Zelzate hebben onze specialisten nauw samengewerkt met de eigenaar om de gewenste look en feel voor de gevel te realiseren. De toegepaste kaleistructuur met Armareno 700 geeft de woning een uniek karakter en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dit innovatieve materiaal is ideaal voor het bekleden van buitengevels en zorgt voor een duurzame en esthetische afwerking.

Het bekleden van een buitengevel vereist hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Met Armareno 700 bent u verzekerd van een weerbestendige oplossing die uw gevel beschermt tegen vocht, schimmels en andere externe factoren. Het materiaal biedt tevens uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor u kunt besparen op energiekosten.Om de gevelbekleding verder te optimaliseren, hebben onze vakmensen ook gebruik gemaakt van Sylitol Finish 130. Deze hoogwaardige coating zorgt voor een egale afwerking en beschermt de gevel tegen verkleuring door uv-straling. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Onze uitvoerders hebben de buitengevel bekleding met Armareno 700 en Sylitol Finish 130 op vakkundige wijze aangebracht, met oog voor detail en kwaliteit. Het resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige gevel die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Wilt u ook uw buitengevel laten bekleden? Neem dan contact op met onze ervaren specialisten. Zij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw project. Samen zorgen we voor een duurzame, weerbestendige en mooie gevel!

Uitvoering

  • Kaleistructuur: Armareno 700
  • Verflaag: Sylitol Finish
  • Kleur bekleding: 9001