Offerte aanvragen

Gevel isolatie, combinatie van steen en crepi.

In Munkzwalm werd er een huis gerenoveerd en voorzien van gevelisolatie. Het huis heeft een prachtige transformatie ondergaan, waarbij de gevelbekleding is vernieuwd met Amphisilan crepi, dat vervolgens is afgewerkt met een Thermosan verflaag. Daarnaast is ook een gedeelte van de voorgevel bekleed met elegante steenstrips.

Een belangrijk aspect van deze renovatie was het verbeteren van de isolatiewaarde van het huis. De buitengevel werd volledig afgebroken en de binnenmuur werd geïsoleerd met hoogwaardig materiaal, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Voor deze gevelisolatie is er gekozen voor 16 cm EPS, dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen.

MaisonFinie vindt het ontzettend belangrijk om de volledige schil van de woning af te werken – La Maison Finie. Bij deze woning zijn de plint, raam- en deurdorpels van prachtige Belgisch blauwsteen. Dit geeft niet alleen een esthetische meerwaarde aan het pand, maar zorgt tevens voor duurzaamheid en een lange levensduur.

De keuze voor buitenisolatie van de gevel brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt niet alleen voor een aangename binnentemperatuur en vermindert het warmteverlies, maar draagt ook bij aan geluidsisolatie en verhoogt de waarde van het pand. Bovendien kan buitenisolatie helpen bij het verminderen van de energiekosten, wat op de lange termijn aanzienlijke besparingen oplevert.

Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw gevel te isoleren en te renoveren, dan is buitenisolatie met hoogwaardige materialen zoals Thermosan crepi en Amphisilan verflaag zeker het overwegen waard. Deze renovatie in Munkzwalm is daarvan een uitstekend voorbeeld.

na, gevelbekleding, crepi, steenstrips

Uitvoering

  • Crepi: Amphisilan
  • Verflaag: Thermosan
  • Kleurbekleding: curcuma 25
  • Steenstrips: Belle Epoque Namur