Offerte aanvragen

Authentieke rijwoning in Jette

In Jette heeft MaisonFinie bij een authentieke rijwoning de buitenmuur van de achtergevel geïsoleerd. Alsook de voorgevel volledig vernieuwd. De keuze voor deze isolatiewerkzaamheden viel op EPS. Het huis heeft nu een voorgevel die is bekleed met Kalei en een achtergevel die is voorzien van Crepi. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar ook voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking biedt.

Buitenmuurisolatie is een investering van groot belang voor eigenaren die enerzijds willen besparen op energiekosten en anderzijds het comfort in hun huis willen optimaliseren. Door het gebruik van isolatiemateriaal zoals EPS wordt het verlies van warmte via de gevel tot een minimum beperkt, wat resulteert in een vermindering van de behoefte aan verwarming en een lager energieverbruik.

De keuze voor EPS isolatie als isolatiemateriaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit materiaal beschikt over uitstekende thermische eigenschappen, wat leidt tot een hoge isolatiewaarde. Hierdoor kan het huis efficiënter worden verwarmd, wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien is EPS isolatie licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens de installatie.

Naast het isolatiemateriaal speelt de buitenafwerking van de gevel een cruciale rol bij buitenmuurisolatie. In dit specifieke geval is er bewust gekozen voor Kalei en Crepi. Kalei is een traditionele en decoratieve afwerkingslaag die zorgt voor een authentieke uitstraling, terwijl Crepi een moderne afwerkingslaag is die duurzaamheid en onderhoudsgemak combineert. Samen dragen ze niet alleen bij aan de energie-efficiëntie van de woning, maar verfraaien ze ook het uiterlijk ervan, waardoor het huis zowel van binnen als van buiten een comfortabele en aantrekkelijke leefomgeving biedt.

Uitvoering

  • Kaleistructuur aan voorgevel: ArmaReno 700
  • Verflaag: Sylitol Finish 130
  • Kleurbekleding: RAL 9001
  • Crepi aan achtergevel
  • Kleurbekleding: RAL 9001
  • Isolatie: 14cm EPS