Offerte aanvragen

Verflaagproblemen op de gevel? De oplossing in Munkzwalm!

Gevelrenovatie: van afbladdering naar een duurzaam dampopen systeem

Kies voor een frisse look met Naturalweiss als nieuwe bekleding

Bij ons recente project in Munkzwalm stonden we voor een uitdaging: een verflaag die niet dampopen was, wat resulteerde in vervelende afbladdering en blazen op de gevel. Ons team van MaisonFinie ging aan de slag om deze problemen grondig aan te pakken en de gevel weer in optimale staat te brengen.

Volledige reiniging en plaatsing van een dampopen systeem

Om het probleem van afbladdering en blazen op de gevel aan te pakken, hebben we allereerst grondig gereinigd. Dit zorgde ervoor dat alle oude verfresten en vuil werden verwijderd, waardoor we met een schone lei konden beginnen.

Vervolgens hebben we een dampopen systeem op de gevel geplaatst. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht kan ontsnappen, waardoor toekomstige problemen zoals afbladdering worden voorkomen. Het resultaat? Een duurzame en onderhoudsvriendelijke gevel die er weer als nieuw uitziet!

Cementeerde boord rondom plint en deuren voor extra bescherming

Naast het herstellen van de verflaagproblemen, wilden we ook extra bescherming bieden aan de kwetsbare gebieden zoals de plint en rondom deuren. Daarom hebben we een cementeerde boord aangebracht. Deze boord zorgt niet alleen voor een nette afwerking, maar voorkomt ook dat vocht kan binnendringen en schade kan veroorzaken.

Behandeling van ankers tegen roest

Om ervoor te zorgen dat het gevelrenovatieproject zo lang mogelijk meegaat, hebben we ook de ankers behandeld tegen roest. Roest kan namelijk niet alleen esthetische schade veroorzaken, maar ook structurele problemen veroorzaken op de lange termijn. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat jouw gevel er niet alleen mooi uitziet, maar ook sterk en duurzaam blijft.

Kies voor een wit tint met Naturalweiss als nieuwe bekleding

Last but not least: de keuze van de bouwheer voor een nieuwe bekleding in een wit tint genaamd Naturalweiss. Deze kleur geeft je gevel een frisse uitstraling en past perfect bij verschillende architectuurstijlen. Of je nu gaat voor modern of klassiek, Naturalweiss creëert altijd een tijdloze look die jouw woning laat stralen.

Uitvoering

  • Kaleistructuur: Capatect 134
  • Kleur bekleding: Naturalweiss
  • Gecementeerde plint