Offerte aanvragen

Gevelbepleistering: een duurzame oplossing.

Een woning in Deinze heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan met de plaatsing van buitengevelisolatie en crepi afwerking. Ontdek hoe deze renovatie niet alleen de uitstraling van het huis verbeterde, maar ook bijdroeg aan energiebesparing en comfort.

Hoogwaardige buitengevelisolatie: efficiënte warmtebehoud voor jouw woning

Met 12 cm isolatie biedt de buitengevelisolatie van deze woning in Deinze optimale warmtebehoud en energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen wordt warmteverlies voorkomen en wordt het binnenklimaat aangenaam gehouden, ongeacht de seizoenen.

Crepi afwerking: Een stijlvolle beschermingslaag voor je gevel.

De crepi afwerking met een korrel van 1,5 mm geeft niet alleen een moderne uitstraling aan de gevel, maar dient ook als beschermingslaag tegen weersinvloeden. Met een kleurkeuze zoals Naturweiss krijgt je woning een tijdloze uitstraling dat perfect past bij elke stijl.

Plintzone in bunstein: Carbon 1 – Een detail dat het verschil maakt

Niet alleen is er gedacht aan de esthetische aspecten, maar ook aan functionaliteit. De plintzone in bunstein met carbon 1 kleur geeft extra bescherming tegen vuil en slijtage op het onderste gedeelte van de gevel. Zo blijft je gevel er langer als nieuw uitzien, zonder dat je extra onderhoud hoeft te doen.

Of je nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor je gevel of gewoon je woning een nieuwe uitstraling wilt geven, deze woning in Deinze toont aan dat buitengevelisolatie en crepi afwerking de perfecte combinatie zijn. Neem vandaag nog contact op met ons team van experts om te ontdekken hoe we jouw woning kunnen transformeren met deze hoogwaardige technieken.

Uitvoering

  • Crepi: Amphisilan
  • Kleurbekleding: Naturweiss
  • Isolatie: 12cm EPS
  • Plint: granietpleister
  • Kleurplint: Carbon