Offerte aanvragen

Sierpleister in Sleidinge

Crepi, ook wel bekend als gevelpleister, is een populaire keuze voor het afwerken van buitengevels. Onlangs werd een woning in Sleidingen afgewerkt met de hoogwaardige crepi gevelbekleding genaamd Capatect AmphiSilan Fassadenputz. Deze gevelbekleding heeft verschillende belangrijke eigenschappen die de duurzaamheid en esthetiek van de woning verbeteren.

De belangrijkste eigenschappen van crepi gevelbekleding

Een belangrijke eigenschap van de crepi gevelbekleding is dat het zeer waterdampdoorlaarbaar is. Dit betekent dat vocht dat zich binnenin de muren ophoopt, kan ontsnappen door de crepi heen. Dankzij zijn waterafstotende eigenschappen biedt crepi extra bescherming tegen vochtindringing. Regenwater zal eenvoudig van het oppervlak van de crepi afglijden, waardoor er minder kans is op schade aan de gevel. Dit maakt het ideaal voor huizen die blootgesteld zijn aan veel neerslag of vochtige omgevingen. Een ander voordeel is dat het ongevoelig is voor schimmel- en mos/algenaangroei. Dit komt door de speciale samenstelling van het materiaal, waardoor deze ongewenste organismen geen voedingsbodem vinden op de gevel. Hierdoor blijft de crepi er langer schoon en fris uitzien, met minimaal onderhoud. Naast deze eigenschappen is de crepi ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bovendien werd bij deze woning EPS-isolatie toegepast, wat zorgt voor extra energie-efficiëntie en isolatiewaarde.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame, waterdampdoorlaatbare en waterafstotende gevelbekleding die bestand is tegen schimmel- en mos/aangroei, dan is met crepi gevelbekleding een uitstekende keuze voor uw woning

Uitvoering

  • Crepi
  • Kleur: RAL 9010
  • Isolatie: EPS 16 cm en 18cm