Offerte aanvragen

Mooi in Mariakerke

Deze woning in Mariakerke is onlangs prachtig afgewerkt met crepi gevelbekleding in de kleur RAL9010. Crepi is een populaire keuze voor het bekleden van gevels, vanwege de esthetische uitstraling en duurzaamheid.

Crepi gevelbekleding

De meeste gebruikte sierpleister is een siliconenharspleister. Deze pleister is waterafstootend en tergelijk ook dampopen. Hierdoor wordt de gevel beschermd voor vocht van buitenaf en blijft hij tegelijk nog ademen. Sierpleisters bestaan in een brede waaier van korreldikte en kleuren. Zo wordt vaak een pleister van 1,5 mm korreldikte geplaatst. Er bestaan ook fijnere tot zelfs gladde sierpleisters.

Siliconenharspleister zijn, in tegenstelling tot mineralen pleister, veel minder gevoelig voor schimmel-, mos- en algengroei. Daarnaast raadt MaisonFinie aan om een verflaag op de gevelpleister aan te brengen. Zo worden de korrels wat gevulder en nog beter beschermd tegen vervuiling van buitenaf.

Isolatie met EPS voor energie-efficiëntie

Bij het afwerken van deze woning met crepi werd ook gebruik gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatie. EPS-isolatie zorgt voor een goede thermische isolatie, waardoor de energie-efficiëntie van de woning wordt verbeterd. Dit draagt bij aan lagere energiekosten en een beter binnenklimaat.

Arduin dorpels voor duurzaamheid en stijl

Een ander opvallend kenmerk van deze woning zijn de arduin dorpels. Arduin is een natuursteen die bekend staat om zijn duurzaamheid en elegantie. De dorpels dragen niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht van de gevel, maar bieden ook bescherming tegen vocht en andere weersinvloeden.

We vinden het bij MaisonFinie belangrijk om de volledige woning aan te pakken en zorgen dat alles op elkaar is afgestemd. Plint, dak, ramen en gevel.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige gevelafwerking, overweeg dan crepi gevelbekleding. Met de juiste kleur en materiaalkeuze, zoals RAL9010 en EPS-isolatie, kunt u uw woning niet alleen een nieuwe uitstraling geven, maar ook profiteren van energiebesparing en duurzaamheid. Neem contact op met professionals in gevelbekleding om uw mogelijkheden te bespreken.

Uitvoering

  • Crepi
  • Amphisilan Fassadenputz 1.5mm
  • Kleur: RAL 9010
  • Isolatie EPS 0.031
  • Dorpels: Arduin