Offerte aanvragen

De parel van de stenen: Meldorfer steenstrips

In de stad Melle heeft een recente renovatieproject indrukwekkende resultaten opgeleverd. De voorgevel van een woning is volledig getransformeerd dankzij hoogwaardige isolatie en de bekleding met prachtige Meldorfer steenstrips. Dit innovatieve proces heeft niet alleen bijgedragen aan het verfraaien van de woning, maar ook aan het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Deze steenstrips zijn speciaal ontworpen om een natuurlijke uitstraling te creëren die nauwelijks te onderscheiden is van echte stenen. Ze worden vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en bieden duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.

Naast het esthetische aspect spelen de Meldorfer steenstrips ook een cruciale rol bij het verbeteren van de isolatie van de woning. Dankzij hun structuur creëren ze een extra barrière tegen warmteverlies, waardoor de energie-efficiëntie van het gebouw aanzienlijk wordt verhoogd.

Elke steen kan nagemaakt worden in een meldorfer steenstrip, ontdek het basis gamma. Daarnaast is het lichte gewicht van de bekleding een voordeel ten opzichte van de traditionele strip.

Achtergevelisolatie met gevelbepleistering

Niet alleen de voorgevel, maar ook de achtergevel van de woning in Melle heeft een grondige renovatie ondergaan. Hier is gekozen voor gevelbepleistering, ook wel bekend als crepi. Dit materiaal biedt een strakke en moderne uitstraling, waardoor de achtergevel naadloos aansluit bij het hedendaagse karakter van het huis.

Meldorfer steenstrips: De ideale keuze voor voorgevelisolatie

Voor wie op zoek is naar zowel esthetiek als energie-efficiëntie, zijn steenstrips de perfecte keuze. De combinatie van de natuurlijke uitstraling en isolerende eigenschappen maakt ze een waardevolle investering voor woningen.

Kies voor duurzaamheid, stijl en energie-efficiëntie – kies voor Meldorfer steenstrips!

Uitvoering

  • Meldorfer Steenstrips
  • Meldorfer Rotbund
  • Voeg: Zandweiss
  • Crepi : RAL 9001