Offerte aanvragen

Meldorfer Magic: Steenstrips die Betoveren

Meldorfer steenstrips zijn geen klassieke steenstrips.

Ze zijn een efficiënte buitenmuuroplossing voor renovatie en nieuwbouw. MaisonFinie biedt ze aan als alternatief voor de klassieke steenstrips. Het stads- en plattelandslandschap kan zo zijn unieke persoonlijkheid behouden of herstellen. Hun ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Deze veelzijdigheid komt door de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook door het lichte gewicht en de flexibiliteit van de strip. De steenstrips zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en vormen een mooie en duurzame basis.

Naast sierpleister of klassieke steenstrips is ook dit type gevelbekleding een heel goede keuze. Meldorfers zijn fijne, minerale steenstrips die in verschillende maten, texturen en kleuren bestaan. De mogelijkheden qua ontwerp zijn nagenoeg onbeperkt. We verlijmen de strips rechtstreeks op het isolatiesysteem met een gelijmde of klassiek gevoegde afwerking. We hebben geen plug nodig zoals het geval is bij de klassieke strip. De meldorfer steenstrips zijn licht in gewicht en flexibel inzetbaar.

Dit project brengt het beste van twee werelden samen: de robuustheid van steen en de warmte van hout. Of je nu een nieuw project begint of een bestaande ruimte wilt renoveren, deze materialen bieden de perfecte basis voor een tijdloze en aantrekkelijke look. Ben je klaar om deze trend in jouw projecten toe te passen? Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden van Meldorfer steenstrips en hout!

Uitvoering:

  • Meldorfer strips
  • 14 cm EPS