Offerte aanvragen

Betonlook en Baksteen Harmonie

Dit project omvatte de volledige afwerking van een werf met een prachtige betonlook in de verfijnde kleur Jura 45 en de toepassing van EPS isolatie voor een energie-efficiënte oplossing. Dit resulteerde in een imposant gebouw met een mix van baksteen en betonlook. De robuuste gevel straalt kracht uit, terwijl de betonlook elementen een moderne touch toevoegen. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht. Een harmonieuze combinatie van klassieke en eigentijdse architectuur.

Betonlook

De plaatsing van dit type gevelbekleding vergt veel kennis en vakmanschap. Om de unieke structuur van echte beton na te bootsen maken we gebruik van een spons. Door die unieke aanpak is elke plaatsing van een beton gevelbekleding uniek. U wordt dus de trotse bezitter van een werkelijk unieke gevel!

Isoleren

Naast de esthetische voordelen van de betonlook, was een ander belangrijk aspect van dit project de implementatie van EPS isolatie (Expanded Polystyrene). EPS is een uitstekende isolator die bijdraagt aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen. Door te kiezen voor EPS isolatie hebben we een comfortabele en energiezuinige omgeving gecreëerd.

Ons Commitment aan Kwaliteit

Dit project is een reflectie van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Van de selectie van hoogwaardige materialen tot de zorgvuldige uitvoering van elk detail, ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft.

Wij danken onze klant voor het vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om in de toekomst meer van dit soort innovatieve en mooie projecten te realiseren.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over onze projecten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uitvoering:

  • Betonlook
  • Kleur: Jura 45
  • EPS-isolatie