Offerte aanvragen

Een Steengoede Look in Waasmunster

Ontdek ons recente project waar we een prachtige steenlook hebben gecreëerd met een innovatieve aanpak. In het prachtige Waasmunster hebben we onlangs een omvangrijk project afgerond waarbij we niet alleen 16 cm EPS-isolatie (geëxpandeerd polystyreen) hebben toegepast op de muren, maar de bouwheer koos ook voor een unieke steenlookafwerking door het creëren van een steenmotief in de kalei structuurlaag.

Steenlook bekleding

Bij dit type gevelbekleding hanteren we de opbouw van de klassieke sierpleister – ook wel crepi genoemd. Het uitzicht is het enige verschil. We isoleren eerst de gevel. Daarna komt er een structuur laag op waarin we stenen trekken.Daarna komt er een kalei afwerking bovenop.

Deze speciale techniek combineert duurzaamheid met schoonheid. De kalei structuurlaag is niet alleen waterdampdoorlatend, waardoor het ademend vermogen van de muur behouden blijft, maar is ook zeer scheurbestendig, milieuvriendelijk en biedt uitstekende hechting op alle minerale ondergronden.

Onze steenlook afwerking combineert natuurlijke schoonheid met moderne isolatietechnologie. Het resultaat is een gevel die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook beschermt en isoleert. De steenmotieven geven uw woning een karakteristieke uitstraling en passen perfect bij diverse architecturale stijlen.

Betoverd door steenlook?

Wilt u meer weten over onze steenlook afwerkingen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw gevel kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw gevelproject. Bij MaisonFinie willen we uw wensen realiseren en uw woning graag voorzien van een steengoede uitstraling en optimale isolatie.

Uitvoering:

  • Steenlook
  • Kleur: Umbraweiss
  • Isolatie: 16 cm EPS