Offerte aanvragen

Steenlook met een houten twist

Streef naar tijdloze elegantie met onze steen- en houtlook gevelafwerking, perfect voor een moderne uitstraling in Bazel.

Houtlook details

De houtlook details boven de twee ramen in de voorgevel voegen een uniek en warm accent toe aan de gevelafwerking. Deze details worden gecreëerd door gebruik te maken van technieken die de uitstraling van echt hout nabootsen, maar met de duurzaamheid en onderhoudsvoordelen van moderne materialen. Het voordeel van houtlook details is dat ze een warme en organische uitstraling geven aan de gevel, waardoor een visueel interessant contrast ontstaat met de steenlook afwerking elders op de gevel. Tegelijkertijd vereisen houtlook details minimaal onderhoud in vergelijking met echt hout, omdat ze bestand zijn tegen verkleuring, rot en insecten.

Steenlook gevelbekleding

We bieden met MaisonFinie de steenlook aan. Dit creëert een kaleilook maar met het voordeel van de buitengevelisolatie. Bij de steenlook gevelbekleding brengen we eerst een isolatielaag aan op de gevel, daarna een wapeningslaag en vervolgens een structuurlaag. In die laatste laag worden heel zorgvuldig stenen getrokken.

Achter deze prachtige afwerking schuilt ook praktische isolatie: 14 cm EPS (geëxpandeerd polystyreen) zorgt voor een efficiënte thermische barrière, waardoor uw huis comfortabel blijft, terwijl het energieverbruik wordt verminderd. EPS wordt vaak gebruikt als isolatiemateriaal vanwege zijn lichte gewicht, duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het is ook vochtbestendig en bestand tegen schimmelgroei, wat bijdraagt aan een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Kies voor schoonheid en functionaliteit – kies voor onze steen- en houtlook gevelafwerking voor uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Uitvoering:

  • Steenlook
  • Kleur: Warmweiss
  • Plintzone RAL9011
  • Houtlook boven 2 ramen in de voorgevel
  • Isolatie: 14 cm EPS