Offerte aanvragen

Elegantie en Warmte: Crepi en Houtwerk

De woning van de bouwheer straalt een moderne en stijlvolle esthetiek uit dankzij de zorgvuldige materiaalkeuzes en afwerkingen. De voor- en achtergevels zijn voorzien van een strakke crepi laag, wat zorgt voor een glad en elegant uiterlijk. Deze crepi afwerking biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook praktische voordelen zoals waterafstotendheid en een verbeterde isolatiewaarde.

De woning werd verder verrijkt door een deel van het huis te bekleden met verticaal houtwerk. Dit houtwerk vormt een mooi contrast met de witte crepi (Naturweiss) en voegt een natuurlijke, warme uitstraling toe aan de woning. Het verticale patroon van het hout benadrukt de hoogte van de gevel en creëert een dynamisch visueel effect.

De bouwheer koos er ervoor om het huis te isoleren met EPS en dit zorgt ervoor dat de woning energie-efficiënt is en biedt comfort door de warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer. Bovendien draagt het gebruik van EPS bij aan de duurzaamheid van de woning, aangezien het materiaal recyclebaar is en een lange levensduur heeft.

De combinatie van crepi, verticaal houtwerk en EPS isolatie resulteert in een prachtige woning. De zorgvuldig geselecteerde materialen en afwerkingen dragen bij aan een modern wooncomfort en een tijdloze uitstraling.

Uitvoering:

  • Verticaal houtwerk
  • Crepi (1,5 mm)
  • Kleur: Naturweiss
  • EPS isolatie
  • Aluminium raamdorpels