Offerte aanvragen

Als het doek valt komt de mooiste gevel tevoorschijn

Betonlook – in samenwerking met DebraBouw

In het bruisende centrum van Gent heeft een project plaatsgevonden in samenwerking met DebraBouw. Het betrof de renovatie van de gevel, waarbij gekozen werd voor een moderne betonlook en hoogwaardige isolatie. De gevel van het gebouw is getransformeerd tot een ware eyecatcher dankzij de toepassing van betonlook. Dit trendy en industriële materiaal zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Echter, naast esthetische overwegingen is ook duurzaamheid een belangrijk aspect bij dit project. Om aan de energiezuinigheidsvereisten te voldoen, werd er gekozen voor 14 cm dikke isolatie met EPS (geëxpandeerd polystyreen). Deze isolatiemethode draagt bij aan het verminderen van warmteverlies en biedt tevens geluidsabsorptie. Met oog voor detail en kwaliteit werd er gezorgd voor een vakkundige uitvoering van zowel de betonlook als de isolatie.

Ook deze gevelafwerking komt in verschillende tinten en accenten. U vindt zeker en vast de tint die 100% bij u past. De plaatsing van dit type gevelbekleding vergt veel kennis en vakmanschap. Om de unieke structuur van echt beton na te bootsen maken we gebruik van een spons. Door die unieke aanpak is elke plaatsing van een beton gevelbekleding uniek.

Kortom, dit grote project in het centrum van Gent illustreert hoe een samenwerking met DebraBouw heeft geleid tot een prachtig resultaat. Bent u op zoek naar een duurzame en trendy gevelrenovatie? Dan is betonlook wellicht de perfecte keuze!

in samenwerking met Debrabouw

Uitvoering:

  • Uitvoering:
  • Bekleding: Betonlook
  • Kleur: Ginster 15
  • Isolatie 16 cm EPS