Offerte aanvragen
Renuveer - Gevels - gevelbekleding

De overheid helpt u bij het reNUveren!

ReNUveer met renteloze renovatiekrediet en het EPC-labelpremie

“ Verhoog nu uw renovatie budget en bespaar voor altijd op uw energiefactuur! Nu. Nu is het moment om te renoveren, of beter reNUveren. “ zo luidt de slogan van de federale overheid.

Met deze campagne wil de overheid iedereen stimuleren om meer energiebesparende maatregelen toe te passen zoals onder meer het isoleren van buitenmuren.

De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij. Wie vanaf dit jaar (2021) eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen. 

Deze premies maken het verschil om je renovatie betaalbaar te maken. Met deze maatregelen wil de Vlaamse overheid de versnelling hoger schakelen in het bouwen en verbouwen van energiezuinige woningen in Vlaanderen. Deze ongeziene financiële boost van de overheid stimuleert natuurlijk een renovatiegolf in Vlaanderen.

Maak uw woning energiezuiniger en geniet naast het renteloze renovatiekrediet en de EPC-labelpremie ook van talloze andere steunmaatregelen. 

Waarom NU het juiste moment is?

Nog nooit was reNUveren zo interessant!

4 goede redenen om uw reNUvatie meteen aan te pakken

1.Beter en hoger comfort:

2.Lagere energierekening:

Een goed geïsoleerde en geventileerde woning is veel comfortabeler om in te leven. Zo heeft u minder last van vocht waardoor er een gezond binnenklimaat heerst. Daarnaast blijft uw woning koeler in de zomer en in de winter is het binnen heerlijk warm. ReNUveren met een buitengevelisolatie systeem garandeert u deze voordelen.

Een goed geïsoleerde woning doet uw energierekening fors dalen. Door een goede isolatie en een zuinige verwarmingsinstallatie bespaart u al snel meer dan 1000 euro per jaar. Een goede isolatie zorgt ervoor dat er geen kans op koude bruggen is.

3.Goed voor het klimaat:

4.Uw woning waarde stijgt:

Iedereen wil wel bijdragen tot het klimaat en zeker als je er zelf ook nog wat bij wint. Minder energie verbruiken betekent ook minder CO2 uitstoten. Dat is belangrijk in de strijd tegen de klimaatopwarming. Daarbovenop kunt u uw ecologische voetafdruk nog meer verkleinen door het plaatsen van van zonnepanelen of een warmtepomp.

Een woning renoveren loont altijd. Zo doet het de waarde van uw woning ook enorm stijgen. Daardoor is de verkoopwaarde veel hoger ten opzichte van een niet geïsoleerde woning.

Bovendien zorgen het renteloze renovatie krediet en diverse premies ervoor dat u uw investering nog sneller terugverdient!

Voldoende redenen dus om uw oude woning energiezuinig te reNUveren.

De Vlaamse overheid helpt u graag om die investering haalbaar en betaalbaar te maken. Nadien profiteert u elke dag van alle voordelen!