Offerte aanvragen

Wat een uitstraling door de gevelbekleding!

Dit pand te Astene was reeds geïsoleerd in de spouw. Het doel was dit gebouw een lichter geheel te maken. Hier werd er niet voor de klassieke verf of kalei technieken gekozen.

Hier werd gekozen voor een eindlaag met siliconenharspleister, zijnde gevelbepleistering. In de volksmond wordt ook wel crepi gebruikt. Hier werd afgewerkt met de Capatect AmphiSilan Fassadenputz van 1,5 mm dik. (Kleur: jura 45)

Eerst werd er een wapeningsnet aangebracht en daarna de primer en eindlaag. Zo werden het hoofdgebouw en de garage één geheel.

Bij MaisonFinie zijn we van mening van kleine details zorgen voor de mooiste gevels. Zo werden de raamtabletten afgewerkt met aluminium. De raamdorpels werden zo voorzien dat de waterafloop naar voren komt. Door de keuze van antraciet en bleke crepie krijgt het geheel een strakke uitstraling. Het is mooi om te zien hoe een uitstraling verandert door de gevelbekleding.

Siliconenharspleister mag niet tot op de grond gewerkt worden. vandaar voorzien we bij MaisonFinie altijd een plintzone. Hier werd gekozen voor de Nebel granietpleister. Deze laatste is beter bestendigd tegen opspannend vuil.

Het pand krijgt een volledige lichtere uitstraling door de gevelbekleding. Het wordt een lichter geheel

Het doel was dit pand te Astene een lichter geheel te maken. Wat een uitstraling door de gevelbekleding. Bekijk het resultaat

Uitvoering

  • Crepi : Capatect AmphiSilan Fassadeputz
  • Kleur bekleding: Jura 45
  • Korrel: K15 (1,5mm)
  • Raamdorpels: RAL7016 antraciet
  • Raamdorpels: Aluminium
  • Plint: Granietpleister Nebel