Offerte aanvragen
Isoleren - MaisonFinie - Verlijming van de isolatie - Caparol

Isoleren

Het isoleren van de gevel van buitenaf is de efficiëntste isolatietechniek. Zo bespaart u kosten en de buitenmuur ziet er als nieuw uit. U kunt een gevelbekleding kiezen naar keuze. Wist u dat de premies op buitenmuurisolatie verdubbeld zijn in 2021?  Lees ook meer over Esoleren.

Crepi - Gevelbepleistering - Afwerking is alles - MaisonFinie - Gent

Gevelpleister diensten

Door het pleisteren van de gevel zien uw buitenmuren er modern en tijdloos uit. Daarnaast is deze gevelbekleding een betaalbare manier om de gevel af te werken of te renoveren. Dus u kunt de gevelbekleding kiezen die bij u past. Wat is het verschil tussen crepi en de gevelpleister van nu?

Meldorfer steenstrips - MaisonFinie - gevelbekleding

Meldorfer

Meldorfer steenstrips zijn een efficiënte gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw. Daarom biedt MaisonFinie deze als alternatief aan voor de bakstenen steenstrips. De ontwerpmogelijkheden zijn onbeperkt door het lichtgewicht en de flexibel inzetbaarheid. Globaal gezien bieden deze minerale steenstrips een duurzame buitenschil.

Gevelrenovatie - Steenstrips - MaisonFinie - Gevelbekleding - strips

Steenstrips

Steenstrips zijn dunnere versies van gevelstenen. Deze gevelbekleding creëert nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties! Zo wordt de woning sterk opgewaardeerd en krijgt deze een unieke en statige uitstraling. Maar ECO-steenstrips gaan nog een stapje verder. Ontdek het hier.

Gevelrenovatie - Gevelbekleding - Kaleien - Kaleien vraagt veel vakkennis en precisiewerk.

Kaleien diensten

Kaleien is meer dan een product. Het is een techniek die veel vakkennis en precisie vraagt. Door deze oude schildertechniek worden de muren beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Maar daar bovenop creëert deze gevelbekleding veel charme en uitstraling aan de woning.

Gevelrenovatie - Gevelbekleding - De gevel verven beschermt je gevel - Verf - Verven - MaisonFinie

Schilderen diensten

MaisonFinie gebruikt enkel kwaliteitsvolle verf. Daardoor wordt het resultaat mooier en het maakt de klus een pak aangenamer. Elke gevel kan geverfd worden maar er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten. Zo dient u de ondergrond goed na te kijken want dat bepaalt het resultaat. Gevelbekleding van hoogstaande kwaliteit is onze specialisatie.

Ontdek de diensten van MaisonFinie?

MaisonFinie is gespecialiseerd in en gepassioneerd door kwalitatief hoogstaande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd. Dit kan voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het assortiment van gevelbekleding varieert enorm. Dit gaat van siliconenharspleister tot meldorfer en steenstrips. Open communicatie naar klant, volledige afwerking van A tot Z zijn onze doelstellingen. Zo streven we telkens opnieuw naar een volledig afgewerkte woning.

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het esthetische aspect. Daarnaast ook te informeren over de technische mogelijkheden van gevelbekleding. Daarom worden onze adviseurs regelmatig bijgeschoold op technisch en regelgevend gebied. U kunt bij MaisonFinie terecht voor professioneel advies op basis van de huidige standaarden en streefdoelen.